Na totaal verschillende vrijgezellenfeestjes, is het zover voor Nikolai en Chantal. Volgens de wetenschap zijn ze een perfecte match, maar durfen ze het huwelijk aan?

Article continues after the ad

Wetenschappelijke match

Trouwen, huwelijksreis en samenwonen met een totale vreemde: dat is het experiment van Married At First Sight. Dankzij wetenschappelijke testen werd er een match gevonden tussen kandidaten Nikolai en Chantal. Ze zien elkaar pas voor het altaar waar ze elkaar het ja-woord moesten geven…

En dat deden Nikolai en Chantal! Trouwambtenaar Mariëlle verbond ze in het huwelijk, waarna het experiment echt kon beginnen. Bekijk het fragment hierboven!

Eerste reactie

Volgens de kandidaten was de klik er wel. “Ik ben blij. Ik krijg een heel ontspannen gevoel bij haar. Ze is lekker makkelijk, huiselijk, niet te statig. Een goed gevoel, warm gevoel,” was Nikolai’s eerste reactie nadat hij zijn vrouw heeft ontmoet. 

Ook bruid Chantal lijkt op het eerste gezicht tevreden met haar match: “Het is een hele mooie jongen, leuke jongen ook, spontaan. Ik zou daar inderdaad wel op kunnen vallen als ik hem zou tegenkomen in de kroeg. Ja, zou wel mijn ding zijn.”

Schoonfamilies

De opa van Nikolai deed de kijkers denken aan een geliefd personage uit de film Up. Volgens hem gaat het wel werken. Alleen moeder Erna stal de show met haar pessimisme. Daarentegen hebben de meeste kijkers hebben er wel vertrouwen in dat het huwelijk stand houdt.

Married At First Sight

Volgende week staan Anthony en Simon voor het altaar en krijgt kandidate Ellen een grote teleurstelling te verwerken… Kijk dus!