De Beste Zangers heeft opnieuw de meeste kijkers getrokken op de zaterdagavond. In de laatste aflevering werd teruggekeken op de afgelopen vijf seizoenen, met onder anderen OG3NE, Dré Hazes en opera diva Tania Kross.

Article continues after the ad

OG3NE

Naar de laatste uitzending van het seizoen keken iets meer dan een miljoen mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Net als vorige week werd teruggekeken op tien jaar De beste zangers. Oud-kandidaten bekeken hun optreden nog een keer en haalden herinneringen op aan hun deelname. Want wie kan zich Clown gezongen door OG3NE voor Sharon Doorson niet herinneren in het negende seizoen? Of hun echo-versie van Ed Sheerans Sing?

Barcelona

Andere hoogtepunten waren André Hazes jr. met Ik leef mijn eigen voor hoofdgast René Froger. En natuurlijk was Barcelona gezongen door Tommie Christiaan en Tania Kross het optreden uit het laatste seizoen.

Lekker wakker worden

Voor presentator Jan Smit waren de kijkcijfers 'lekker wakker worden'. "En ook de allerlaatste #BesteZangers van dit seizoen scoort dik boven de miljoen! Graag tot volgend jaar!", schrijft hij op Twitter.

Beste Zangers terugkijken

Wil jij nagenieten van alle nummers uit Beste Zangers? Op YouTube staat een playlist met maar liefst 282 nummers. En bekijk hier de laatste aflevering Het beste van 10 jaar Beste Zangers terug. Het programma is volgend jaar weer terug!