Henry Schut heeft hardere maagblokjes dan Maxim Hartman en komt daarmee als glansrijke winnaar uit de bus in één van de meest opmerkelijke wedstrijden ooit: die om de cover van Men’s Health.

Article continues after the ad

Cover-competitie

De twee waren gisteren bij Jinek te gast om te vertellen over hun cover-competitie. De twee NOS-collega’s zijn al sinds begin dit jaar aan het trainen en gisteren was het eindelijk zover: de winnaar mocht bekend worden gemaakt. Uiteraard werd er eerst nog wel even teruggeblikt op de zwar(t)e maanden.

Emotionele Rollercoaster

Maxime: “Het lijkt een oppervlakkige challenge, maar het werd een hele emotionele periode”, doelende op de ‘bitchfights’ die hij heeft gehad met Henry. “Er kwamen niet alleen conflicten met mijn challenge partner maar ook met mijn coaches.” Trainer Tim is er zelfs na een tijdje mee gestopt: “Er was geen respect”, aldus de coach. 

Winnaar

Uiteindelijk was het dan zover en mocht Eva de winnaar gaan aankondigen. Natuurlijk moest Maxime d’r nog wel even een statement uitgooien van te voren. “Ik weet dat het grootmoedig is, maar ik wil bij deze alvast de winst uit handen geven”, aldus de presentator. Het mocht allemaal niet baten: Henry had de cover te pakken. Nou Schut, proficiat met je glasharde abdomen!