Henny Thijssen Winnaar The Voice Senior 2020

Gisteravond was het dan zover: de ontknoping van The Voice Senior 2020. Finalisten Hein Migchelbrink, Rosy Pereira, Evert Braumuller en Henny Thijssen schoven aan bij Jinek, waar de uitslag van de talentenjacht werd bekendgemaakt. Thijssen maakte uiteindelijk de meeste indruk met zijn vertolkingen van ‘Want ik hou van jou’ van André Hazes en ‘Het is goed zo’ van Tino Martin. Na het tellen van de publieksstemmen mocht deze volkszanger zich de winnaar van The Voice Senior 2020 noemen. En Thijssen was maar wat blij met die titel!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henny is enorm blij, hij is DE winnaar van The Voice Senior 2020! 🏆 #thevoicesenior

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op


‘Niet makkelijk’

“Het was niet makkelijk, want er waren fantastische kandidaten”, reageerde Henny Thijssen op zijn overwinning in The Voice Senior 2020. Het is trouwens niet de eerste keer dat hij hoge ogen gooit in een muzikale talentenjacht: de zingende senior haalde eerder al het erepodium in het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henny Thijssen wint The Voice Senior 2020!! 🏆 🏆 🏆 #TVS #thevoicesenior #winner

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op


Frans Bauer

Thijssen is sowieso geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Achter de schermen schreef hij mee aan nummers van onder meer André Hazes, Tino Martin, Koos Alberts én zijn coach Frans Bauer. De finale van The Voice Senior was opgedragen aan Steve Yocum. Deze voormalig finalist van de talentenjacht overleed eerder deze maand op 69-jarige leeftijd.

Article continues after the ad