Ook in deze aflevering van Fort Oranje: camping of krottenwijk is Dennis van der Geest weer geschrokken van alle ellende die hij tegenkomt op de beruchte camping. 

Article continues after the ad

Grote brand

Zo praat Dennis met wijkagent Marijn over een zoveelste brand op de camping. Een caravan van een zwanger jong meisje vloog in de fik. De oorzaak van de brand blijft, zoals vaak, onbekend. Is het per ongeluk gebeurd of juist expres?

Bibi

Ook de 25-jarige Nienke vindt het lastig op de camping. Ze heeft psychische problemen en woont bij haar ouders in een caravan. Gelukkig was er de afgelopen tijd niet alleen maar ellende. Zo werd de 77-jarige Bibi aan een nieuwe woning geholpen. Hij is dolgelukkig en heeft onlangs met zijn accordeon opgetreden. 

Respect voor Marijn

Ook deze keer is de kijker onder de indruk van Fort Oranje. Er is met name veel respect voor wijkagent Marijn. 'Marijn, ik wil je een compliment geven voor de manier waarop je met de bewoners omgaat. En: 'Ik ben een beetje verliefd geworden op Marijn. Bedankt voor je mooie werk', zo klinkt het op Twitter.