Sint & Paul maakten het weer bont gisteravond!

Toen alle zoete kindjes gisteravond in bedje lagen; uitgeput door de zenuwen en een overdosis aan suiker, waren de papa’s en mama’s zélf aan de beurt. Een chagrijnige sint sloot pakjesavond op (on)gepaste wijze af in Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw hield alweer voor de vijftiende keer een spetterende show voor de goedheiligman. In de traditie van De Leeuws aanpak was het gedrag van de sint telkens op het randje, en soms ging hij er zelfs over. Zo maakte hij grappen over de Spaanse dictator Franco, opperde de sint de mogelijkheid dat hij zich voor een intercity zou werpen én zat hij als een stuffkikker een reuzenballon lachgas weg te lurken!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgen is het zover! Sint&deleeuw pakken uit! 20.38 rtl 4

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

 

Sint & Paul Pakken Uit! trok gisteren 1,3 miljoen kijkers; ietsje minder dan vorig jaar, maar nog steeds een respectabel aantal. Pauls Nummer 1 Show doet het niet bijzonder goed op de zaterdagavond, maar met Ranking The Stars en Sinterklaas scoort de presentator nog uitstekend.

Naast alle lof was er ook wat kritiek, met name op de lengte van de reclameblokken. Volgens veel kijkers was de verhouding show/reclame zo’n beetje één op één!

Sint en Sint

De anarchistische sinterklaasshow met Paul de Leeuw deed het iets beter dan het ‘officiële’ Sint-Nicolaas-programma op NPO1. Iets meer dan een miljoen mensen keken naar het Heerlijk Avondje Voor Sinterklaas.

Na voorstellingen van o.a. Victor Mids, Richard Groenendijk en Soundos El Ahmadi werd de Sint weer uitgezwaaid, toen hij vertrok vanuit het Spoorwegmuseum. Dag Sinterklaasje, tot volgend jaar!

De hele uitzending van Sint en Paul Pakken Uit! kijk je terug op RTLXL. Het Heerlijk Avondje Voor Sinterklaas zie je terug op NPO Gemist.