Heel Holland Bakt, selectieaflevering

Heel Holland Bakt is natuurlijk al seizoenen lang een geweldig groot succes! Een spin-off kon dan ook niet uitblijven. Gelukkig is Heel Holland Bakt Kids ook heel leuk! We vertellen je graag wat er in de tweede aflevering allemaal gebeurde.

De kinderen moeten alleen aan de slag

In Heel Holland Bakt Kids nemen zes kleine bakkertjes het tegen elkaar op. Daarbij worden ze ondersteund door een van hun ouders. Of nou ja, dat was in de eerste aflevering van het tv-programma zo! Gisteravond gingen de kinderen zelf aan de slag met de technische opdracht, de ouders mochten enkel toe kijken. En dat vonden de ouders zelf lastiger dan de kinderen!

Heel Holland Bakt Kids maakt Nhaan

Gelukkig redden de kinderen in Heel Holland Bakt Kids zich ook uitstekend zonder hun ouders. Wij waren in ieder geval weer enorm onder de indruk van hun bakkunsten, zo zagen we bijvoorbeeld een uiterst realistische weergave van Nhaan, het hondje van Janny van der Heijden, voorbij komen! En nu we het toch over de juryleden hebben: uiteraard zijn ook Robèrt van Beckhoven én André van Duin gewoon van de partij… Alhoewel ze zich wel weer heel corona-proof verstopten achter een soort vergrootglas!

Article continues after the ad

Deze deelnemer moest de tent verlaten

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids hoefde er nog niemand naar huis. De juryleden besloten namelijk dat alle bakkers zó goed waren dat ze allemaal door mochten naar aflevering twee. Helaas is de wedstrijd nu echter écht begonnen… Het verdrietige resultaat was dat Julian en zijn moeder Elma de tent definitief moesten verlaten.

Heel Holland Bakt Kids is elke zaterdag om 19.25 uur te zien op NPO 3.