Deze week verschijnt het langverwachte Blade Runner 2049 in de bioscoop. Hoofdrolspelers Harrison Ford en Ryan Gosling schoven aan bij Graham Norton. Ford had alleen wat moeite om de naam van zijn collega te onthouden. Bryan... Brosling?

Article continues after the ad

Ryan Wie?

De talkshow van Graham Norton is de ideale plek voor sterren om een beetje te dollen. Ford en Gosling nemen elkaar heerlijk op de hak!

Wat hier precies aan de hand is, is niet duidelijk. Had Harrison Ford even een blackout? Of steken ze de draak met verplichte PR-praatjes die ze op moeten hangen? Twitteraars maakten zich zorgen over de gesteldheid van de acteur, maar vergaten dat Ford altijd een gortdroog gevoel voor humor heeft gehad.

De Kijkavond

Flikken Rotterdam trok gisteren ruim een miljoen kijkers. Na het 20 Uur Journaal en De Wereld Draait Door was het daarmee het best bekeken programma van de vrijdagavond.

RTL Late Night zit na het optreden van Humberto Tan bij De Wereld Draait Door weer in de lift. De bijna 800.000 kijkers betekenden een verdubbeling van het aantal kijkers eerder deze week. Waarschijnlijk trok Marco Borsato, die na twee jaar weer met een nieuwe nummer kwam, behoorlijk wat publiek.

Naast Harrison Ford en Ryan Gosling waren Reese Witherspoon en Margot Robbie te gast bij Graham Norton. De hele uitzending van de talkshow zie je hier!

Wacht je liever op Nederlandse ondertiteling? De aflevering wordt vanavond om 23:05 uur uitgezonden op NPO3.