Hans is de winnaar van Heel Holland Bakt dit jaar. De 22-jarige student mag zich nu de beste thuisbakker van Nederland noemen.

Article continues after the ad

Blog

In de finale van dit vijfde seizoen moest Hans het opnemen tegen Marjolein en Gwenn. In drie rondes werd beslist wie van de drie er uiteindelijk met de winst vandoor ging. De strijd ging redelijk gelijk op, maar de ‘royal wedding cake’ van Hans in de slotronde gaf uiteindelijk de doorslag. In een interview op de website van Heel Holland Bakt vertelt Hans: “Volgend jaar ik ga weer verder met mijn studie, die staat nu op een laag pitje. Misschien wil ik wel een blog. Ik ben het allemaal nog aan het bedenken. Ik wil het bakvak zeker gaan leren.”

Trending

Niet alleen de jury keek mee over de schouders van de kandidaten, maar bijna heel Nederland. De finale wist niet minder dan 3.441.000 kijkers te trekken. Daarmee was Heel Holland Bakt het best bekeken programma van de zondagavond. Ook op social media was het populaire kookprogramma trending. Op Twitter zorgde de finale dan ook weer voor de nodige hilariteit.

De finale van Heel Holland Bakt is terug te zien via NPO.nl.