Hans Klok haalde alles uit de kast, maar viel zondag toch af in RTL's duettenwedstrijd It Takes 2. De illusionist kreeg niet genoeg punten van het publiek en is daarmee na Hanna Verboom en rapper Keizer de derde afvaller.

Article continues after the ad

Jaloezie

Hans pakte groots uit voor zijn duet met Glennis Grace, ‘Doe maar gewoon’ van René Froger. De illusionist toverde Glennis tevoorschijn op het podium, tot jaloezie van de andere kandidaten. “Ik wil dat ook!”, gilde Holly Mae Brood, die net als vorige week in de gevarenzone belandde. “Maar ik kan niet toveren en hij krijgt hier weer punten op!”

Naast Hans en Holly Mae zat ook Gijs Staverman weer in de gevarenzone. De radio-dj haalde met de hakken over de sloot de volgende aflevering, hij kreeg van de publieksjury twee punten meer dan Hans.

Uitdaging

“Ik vond het superleuk om te doen”, reageerde de illusionist op zijn vertrek. Nadat hij Glennis, de jury ‘en iedereen die me gesteund heeft’ had bedankt, kreeg Hans nog een laatste keer de lachers op zijn hand. “Ja, het is jammer. Maar ik heb eigenlijk, dat weet niemand, maar ik heb al een carrière.” De overgebleven BN’ers – Gijs, Holly Mae, Tooske Ragas, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Bibi Breijman – krijgen volgende week een extra uitdaging. Zij moeten niet alleen met de zanger(es) die hen begeleidt, maar ook met een gastartiest.