Voor de derde aflevering van Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie? maakte de presentator een uitstapje naar Rome. Aldaar viel-ie als een blok voor de zongebruinde Manuel.

Article continues after the ad

Italiaanse god

De 34 lentes jonge Italiaanse god wist Gordon als geen ander te charmeren. De presentator was laaiend enthousiast. “Ik kan niet wachten om heerlijk met hem door Rome te lopen, het liefst hand in hand gewoon.” Bekijk hieronder een fragmentje.

Intens

Dates onder de Italiaanse zon zijn natuurlijk fantastisch, maar in het echte leven zijn we vaak aangewezen op afspraakjes in de krochten van ons kikkerlandje. Gordons eerste Nederlandse date was in Den Helder met marinier Jeffrey. Het begon al meteen goed..(?)

Let's go to the beach, each

Gelukkig was de date wel leuk. Een dure fles wijn en een zonovergoten strand? Kom maar door.

Paardenlife

Als laatste was paardenliefhebber Patrick aan de beurt. Gordon moest hiervoor naar het Belgische Turnhout. Hoe dat ging? Je ziet het hieronder.

En de winnaar is..?

Daarna was het beslissen geblazen. Eén man mocht-ie uitkiezen voor een volgende date. Het zat er al aan te komen, maar uiteindelijk ging de presentator voor Manuel. Jeffrey was toch wat gekrenkt: “Ik snap niet dat hij voor Manuel heeft gekozen!”

Alles terugkijken? Dat kan op RTL XL.