Gordon trouwt met vader Rogier of de Italiaan Manuel. De presentator vertelde getuige Gerard Joling in de vertrekhal van Schiphol dat hij niet één, maar twee mannen in Nederland wilde achterlaten.

Article continues after the ad

Rollercoaster

"Het was echt een rollercoaster voor mij. Ik ga voor de keuze van mijn hart, ik kies ervoor om twee mannen mee te nemen. Het eerste ticket is voor Rogier’’, zei Gordon. De presentator gaf ticket nummer twee aan de knappe Italiaan Manuel.

Teleurgesteld

Vooral Gerben reageerde teleurgesteld op het onverwachtse besluit van Gordon, maar ook afvaller Roy ligt er naar eigen zeggen wakker van. “Het viel koud op mijn dak. We hadden zulke fijne gesprekken. Ik was echt al bezig met het huwelijk en dacht na over een leven met hem”, aldus Gerben. “Het hakt erin nu blijkt dat het toch minder wederzijds is. Maar ik kan de liefde niet afdwingen.”

Rogier

De keuze voor Rogier lag voor de hand. Hij zoende al met hem tijdens hun eerste date. De komende laatste twee afleveringen spelen zich af in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar vond onlangs het televisiehuwelijk plaats. Gordon is momenteel op huwelijksreis. “Liefs uit het paradijs”, schrijft hij op Facebook.

De hele aflevering terugkijken? Dat kan (wait for it) op de website van RTL XL.