In Gieren met Goor werd er gisteren flink wat af gegierd. Sophie Hilbrand was te gast en Gordon had een aantal tv-pareltjes uit het verleden opgeduikeld, waaronder een aflevering van Spuiten en Slikken die Sophie hartstikke stoned presenteerde.

Article continues after the ad

Spuiten en Slikken

Maar ze was niet de enige. Sander Lantinga ging aan de XTC en Filemon had een kopje paddenstoelenthee op. Dat de drie flink onder invloed waren, is direct te zien. "We hadden de eerste reeks gehad en toen kwam de reclame en zeiden we: 'wij zijn zo direct bij u terug'. Toen ben ik als een gek die joint gaan roken", legt Sophie met tranen in haar ogen uit.

Goede stem

Het fragment uit Spuiten en Slikken was niet het enige waardoor Sophie (net als mede-gast Beau en Gordon) huilend van het lachen op de bank zat. Goor had namelijk ook een paar momenten opgerakeld met een zingende Sophie. Hoewel ze tijdens het uitvoeren van Californication en We Will Rock You weinig noten raakte, vond ze destijds zelf dat ze hartstikke goed kon zingen. Achteraf kijkt ze daar toch anders naar.