De audities zitten erop! Tom Schraven sloot de allerlaatste auditieronde af met een spetterende performance, waarna een hilarisch gevecht ontstond tussen de juryleden.

Article continues after the ad

Tom Schraven (28) begeleidde zichzelf op de gitaar met zijn eigen versie van het nummer Love Runs Out van One Republic.Alle rode stoelen draaiden om en er ontstond een hevige discussie tussen de coaches: allemaal wilden ze hem hebben.

Goed gemutst

“Met een gitaar en een stem!” riep Waylon uit. “Iedereen ging los! Dit was een stevig liedje, maar je bent daar bovenuit gekomen.” Van de nuchtere Ali B mocht het gehijg aan het begin van het nummer wel wat minder. “Ik ben de laatste die moet gaan roepen ‘minder, minder’,” grapte hij.

Uiteindelijk koos Tom voor team Sanne, waarna Ali B een grapje maakte over een ‘slaapmutsje’. Sanne kwam daarop terug met een hilarische one-liner: “Marokk-aan, Marokk-uit”. Ook de kijkers op Twitter genoten van deze laatste auditie.

Op naar de battles

Met Tom erbij zijn de teams van de coaches Ali B, Sanne, Guus en Waylon compleet. Volgende week beginnen de beruchte The Voice of Holland battles: vrijdag om 20.30 op RTL 4.