Zangeres Glennis Grace sloeg vorige maand in als een bom, tijdens de audities van America’s Got Talent. Vannacht keerde ze terug in het programma om een plek te veroveren in de belangrijke liveshows! Glennis maakte wederom veel indruk, met een Prince-klassieker.

Article continues after the ad

Hoewel Glennis met haar Whitney Houston-cover glansrijk de tweede ronde haalde, had jurylid Mel B. de vorige keer wel wat commentaar. Ze vond dat de Amsterdamse een beetje op safe speelde, hoewel haar versie van Run To You erg indrukwekkend was. Dat liet Glennis zich geen twee keer zeggen!

De zangeres koos voor Nothing Compares 2 U van Prince. Ga er maar eens goed voor zitten!

Nothing compares

Prince schreef het nummer in de jaren 80, voor één van zijn nevenprojecten; The Family. Destijds deed het nummer niet zo veel (het was ook geen single), maar dit veranderde toen Sinead O’Connor het lied in 1990 coverde. Nothing Compares 2 U stond acht weken op nummer 1 in de Top 40, en was de meestverkochte single van dat jaar.

Naast Sinead O’Connor heeft ook Glennis Grace er nu succes mee. De zangeres ging met de gevoelige cover door naar de liveshows, en zit nog middenin de America’s Got Talent-race!

Het bereiken van de liveshows is een geweldige prestatie! Wanneer ze precies terugkeert in de show is nog niet bekend. De liveshows beginnen volgende week, op 14 augustus. De wedstrijd zelf is op donderdag, de dag erna worden de resultaten bekendgemaakt.

Wordt vervolgd!