Na haar daverende optreden bij America’s Got Talent was Neerlands trots Glennis Grace gisteren te gast bij RTL Boulevard. Daar deed ze het een en ander uit de doeken over wat er nu op de planning staat.

Article continues after the ad

'Platgebeld'

Ze vertelde dat haar management wordt ‘platgebeld’ door jan en alleman. Hoewel Glennis meer weet dan wij, mag ze nog niks kwijt over een vervolgoptreden. De zangeres moet nog een keer auditie doen en als ze dan door is, gaat ze naar de liveshows. 

Of ze nerveus was? “Ik werd heel nerveus van het gesprek dat ik had. Het duurde mij te lang. Het was wel heel leuk, want ze waren heel enthousiast. Maar ik kreeg een droge mond, ik had geen water. En je moet alles in het Engels doen, wat ook niet heel natuurlijk is voor mij.”

Platenlabels

Overigens zet haar performance wel zoden aan de dijk. Ze is inmiddels al benaderd door verschillende platenlabels. “Ik mag nog niks zeggen. Ik verwijs ze allemaal door naar mijn management”, aldus Grace. 

En als ze wint? Dan ontvangt ze een miljoen en een platencontract. “Maar daar doen we het toch allemaal niet voor?” grapte de zangeres.