Glennis Grace had haar deelname aan America’s Got Talent voor geen goud willen missen. Maar de zangeres baalt nog steeds van de finale!

Spraakmakend

Gisteravond was Glennis Grace te gast bij Dionnes Diner. In deze talkshow blikte nieuwslezeres Dionne Stax samen met spraakmakende gasten terug op het afgelopen jaar. Glennis schoof aan om over haar avontuur bij America’s Got Talent te praten. Zo onthulde de zangeres tegenover Dionne dat ze liever een ander lied had gezongen in de finale!

Article continues after the ad

 

Heldin

“Ik wilde heel graag iets van Whitney Houston doen omdat ik daar ook mee begonnen was.”, zo vertelde Glennis. Maar de producers van de talentenjacht brachten haar op andere gedachten. “Zij kunnen dan toch zo gaan praten dat je het niet doet. Daar baal ik wel van nu, want ik heb me toch laten omlullen en zo ben ik helemaal niet”. De zangeres vraagt zich af wat zou zijn gebeurd als ze in de finale wel een nummer van haar grote heldin had gezongen. “Het is moeilijk. Ik heb er nog steeds geen spijt van, maar dat is wel een puntje dat ik dacht: Glen, dit had je moeten doorzetten!”

De complete aflevering van Dionnes Diner is terug te zien via NPO Start.