Freek Vonk en Eva Jinek waren gisteravond weer even herenigd in De Super Freek Show. De presentator wist precies hoe hij zijn ex de stuipen op het lijf moest jagen.

Article continues after the ad

Gillen om glibberigheid

889.000 kijkers zagen gisteravond hoe Freek Vonk zijn ex Eva Jinek ontving in De Super Freek Show. Eva heeft inmiddels verkering met producer Dexter van der Voorn van haar programma De Verenigde Staten van Eva, maar er leken wel degelijk nog wat vonken heen en weer te vliegen tussen haar en Freek.

Natuurlijk wilde de presentator zijn ex ook nog een keer aan het gillen krijgen, en wist precies hoe hij dat moest doen. In de ronde waarin de deelnemers met hun handen in een doos moeten voelen, schreeuwde Eva het uit toen ze ontdekte dat er iets nats en glibberigs in zat.

Extra voorzichtig

Freek wist Eva zelfs al bang te maken met zijn introductie van de ronde. "Let op jongens, vandaag moeten jullie extra voorzichtig zijn", begon hij al. "Niet knijpen, niet trekken, niet duwen, gewoon héél voorzichtig voelen." Eva voelde de bui op dat moment eigenlijk al hangen: "Zijn wij nog goed hierna, Freek?" Daarvan moest de presentator eerlijk toegeven dat dit achteraf maar moest blijken, maar aan de rest van de beelden te zien, is dit helemaal goed gekomen.