Het was gisteren de dag dat Frank de Boer na 77 dagen al ontslagen werd bij de Engelse club Crystal Palace. Maar het was óók de dag dat zijn aflevering van Johnny Into the Wild bij RTL 4 te zien was, waarin Frank met Johnny in het Zuid-Amerikaanse land Ecuador op avontuur gaat. 792.000 mensen daarnaar.

Article continues after the ad

Ultieme angst voor dieren. Dat heeft Frank. Dat is natuurlijk een tikkeltje lastig als je in het oerwoud voor de ene tropische verrassing na de andere komt te staan. Uiteindelijk blijkt dat voor Frank de Boer geen enkel probleem te zijn. Sterker nog: hij ontpopt zich als een ware Freek Vonk gedurende de tweede aflevering van Johnny Into the Wild.

Een echte Hollandse man, dat is Frank de Boer als het op eten aankomt. Maar ja, ook dáár komt ie tijdens de reis met Johnny van een koude kermis thuis. Want wie gaat er nou voor een stukje vlees met wat aardappeltjes als je ook een portie meelwormen als plaatselijke delicatesse tot je beschikking hebt.

Ondanks de avontuurlijke reis lijkt het afscheid van een indianenstam voor Frank de Boer geen seconde te vroeg te komen. Maar ook daar komt ie nog voor een bijzondere verrassing te staan. 

Bekijk de volledige aflevering van Johnny Into the Wild via RTL XL.