Tijdens het Televizier-Ring Gala afgelopen donderdag waren het niet de prijswinnaars (en zeker niet de Mark Rutte-imitator) die de show stalen, maar niemand minder dan de 87-jarige vader van Floortje Dessing werd de ster van de avond. Gisteravond zat Floortje met pa én ma bij RTL Late Night, waar vader Dessing opnieuw de gast van de avond bleek.

Article continues after the ad

Té lief

Aan tafel in de talkshow praten Floortje en haar ouders na over de bijzonder avond ervoor, het moment waarop Floortje de Televizier-Ring won met haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. De organisatie van het gala verraste Floortje eerder die avond met een videoboodschap van haar vader, waar ze totaal door verrast was. Naarmate het gala vorderde, ging steeds meer aandacht uit naar Floortje en haar vader, die met zijn enthousiasme én zijn digitale camera alle Nederlandse harten deed smelten.

Opa Flits

Wat blijkt: Floortje's vader doet niet anders dan fotograferen en wordt thuis dan ook 'Opa Flits' genoemd. Zelfs bij Humberto aan tafel doet hij zijn naam eer aan, wanneer hij het cameraatje uit z'n broekzak tovert. Als Humberto het gezin een mooi cadeau aanbiedt, kan vader Dessing het dan ook níet laten om dat moment vast te leggen.

Bekijk het lieve fragment in bovenstaande video.