Ruben Nicolai en Kürt Rogiers in Lego Masters van RTL 4

Na acht weken was het dan zover: de ontknoping van LEGO Masters. De drie overgebleven koppels streden tegen elkaar om de hoofdprijs van 25.000 euro. En omdat het de finale was, kregen de kandidaten de vrije hand om iets moois te bouwen. Jan en Lola maakten indruk met een Maya-tempel in de jungle, Martijn en Jos bouwden een draak die een sprookjesdorp aanviel en Bjorn en Corneel imponeerden met een neergestort ruimteschip. De vrolijke details in het bouwwerk van Jan en Lola zorgden ervoor dat de voormalige geliefden er met de winst vandoor gingen. Maar deze uitslag viel niet bij alle kijkers in de smaak…

 

Article continues after the ad


Terechte winnaars

Gelukkig waren er ook genoeg kijkers die van mening waren dat de beste bouwers van het seizoen waren gekroond tot Lego Masters 2020.


Verfrissend

Iedereen zal het er echter over eens zijn dat RTL 4 goud in handen heeft met LEGO Masters. De fans mogen dan wekelijks morren over de uitslag, de gezelligheid van een ouderwetse zaterdagavondshow en het verfrissende gebrek aan BN’ers vallen enorm in de smaak bij de kijkers. De voorbereidingen voor LEGO Masters: Seizoen 2 zijn dan ook al in volle gang. Tot die tijd kun je genieten van deze LEGO-creaties waar zelfs de brickmasters slapeloze nachten van zouden krijgen!