Finalisten Heel Holland Bakt HHB Kids 2020 Omroep Max
Source
Beeld: Omroep MAX

Gisteravond kwam er na vijf weken een einde aan Heel Holland Bakt Kids. Welk bakduo mocht zich uiteindelijk de winnaar van deze culinaire competitie noemen?

Saar en Francis

Sophie, Mees en Saar stonden gisteravond in de finale van Heel Holland Bakt Kids. Uiteindelijk was het de negenjarige Saar die zich samen met haar moeder Francis de winnaar van dit seizoen mocht noemen. Vooral de even kleurrijke als smakelijke taart van dit bakduo maakte indruk op de jury! “Ik kan het eigenlijk nog steeds geloven”, reageerde het jonge baktalent kort na de overwinning van HHB Kids 2020.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En de winnaar van Heel Holland Bakt Kids is geworden.... 🥳 Bedankt voor het kijken! 💙💙

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) op


Kijkcijfers

De ontknoping van Heel Holland Bakt Kids viel in ieder geval in de smaak bij de kijkers. Het Omroep Max-programma wist een nette 643.000 kijkers aan zich te binden. Daarmee was HHB Kids goed voor een vijftiende plek in de Top 25 van de best bekeken programma’s van gisteravond!

Article continues after the ad

Even Tot Hier

Het populairste entertainmentprogramma was echter Even Tot Hier. Deze satirische zaterdagavondshow trok niet minder dan 1.430.000 kijkers. Daarmee liet het BNNVARA-programma zelfs de grote finale van Holland’s Got Talent ruim achter zich. De ontknoping van de RTL-talentenjacht scoorde met 1.362.000 kijkers de vierde plek in de ranglijst van gisteravond.

De finale van Heel Holland Bakt Kids is terug te kijken via NPO Start.