Gordon aan tafel bij Eva Jinek

De biografie van Gordon komt ein-de-lijk uit dus de grote promotiecampagne kan beginnen. Die begon gisteren aan tafel bij Eva Jinek.

More content below the advertising

Zelfmoordpoging

Daar deed Gordon een aantal onthullende uitspraken. Zo vertelt de entertainer aan tafel bij Jinek dat hij als kind is misbruikt en dat hij als achttienjarige jongen een zelfmoordpoging gedaan heeft. Ook vertelt Gordon dat hij liever geen Bekende Nederlander geweest is.

"Ik had liever met een vent en een leuk horecabedrijf drie hoog achter in Amsterdam Osdorp gewoond, dan dat ik nu hier aan tafel vertel over de 35 jaar die achter me liggen", zei hij tegen Jinek.

Narcist

Gordon vindt dat je erg sterk in je schoenen moet staan als je, volgens hem, "dag in, dag uit" op internet wordt uitgescholden. "Het raakt me het meeste als er wordt gezegd dat je een narcist of een gevoelloos monster bent. Mijn hemel, wat een bagger. Ik vind het vreselijk als mensen dat zeggen", aldus Gordon.

 

Gordon over Gerard Joling

In het boek van Gordon schuwt hij ook niet om verhalen over anderen te vertellen. Zoals John Ewbank en Marc van der Linden. Volgens Gordon staan er ook "heftige dingen" over Gerard Joling in laat hij aan Jinek weten. "Dit is wat ik mensen wil laten lezen. In het boek staat mijn leven en het hoort er allemaal bij." Welke details dat dat zijn wist Eva niet te ontfutselen.