Eva Jinek

Zanger Danny Vera wordt vader. Voor zijn toekomstig kindje schreef hij het nummer 'For someone I still don't know' en zong dat voor het eerst live aan tafel bij Jinek. Eva was tot tranen geroerd door het lied! 

“Ik vind het zo leuk dat dit gebeurd is en dat je dit liedje dan ook schrijft”, vertelt Eva geëmotioneerd

Eva niet alleen in tranen

Ook Jinek-kijkend Nederland kon het niet droog houden. Het nummer maakte bij veel kijkers wat los.

Article continues after the ad

 

Dit is niet de eerste keer dat kijkers onder de indruk zijn van de talkshow. Eerder deze week vonden zij presentatrice Amber Brantsen in de uitzending ‘taboedoorbrekend’.

Eindelijk een kindje

Na jaren van proberen en ziekenhuisbezoeken, is het Danny Vera en zijn vrouw eindelijk gelukt: ze verwachten een kindje! Het stel deelt in vlogs hoe zij deze moeilijke periode hebben ervaren. Tegen hun toekomstige kindje zeggen de 2 grappend: “Als je ooit zegt: ‘Ik heb geen zin. Dit duurt allemaal zo lang’, dan zeg ik: ‘Weet je wat lang duurt? Dit, totdat jij er was. Dat duurde heel lang.’”

Een tijdje geleden brak zangeres Glennis Grace tijdens een van de Jinek-uitzendingen, toen ze vertelde over de veelvuldig ontvangen zéér racistische teksten.

Ondanks de niet al te denderende kijkcijfers scoort talkshow-host Jinek in onze Nederlandse talkshowhost ranking best goed. Check ons lijstje met de beste Nederlandse talkshow-hosts hier.

Jinek is elke werkdag rond 22.10 te zien bij RTL4.