Eva Jinek van talkshow op RTL 4

Het is een maand vol hoogte- en dieptepunten voor Eva Jinek. Eerder deze maand boekte de talkshowkoningin een laagterecord van 382.000 kijkers. Maar gisteravond zat Jinek weer stevig op haar troon. Haar programma scoorde niet minder dan 1.289.000 kijkers. Daarmee was de talkshow gisteravond goed voor een vierde plek in de ranglijst van best bekeken programma’s. Maar belangrijker nog: Jinek verbrak haar eigen record. Niet eerder werd het RTL-programma dit seizoen door zo veel mensen bekeken!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henny is enorm blij, hij is DE winnaar van The Voice Senior 2020! 🏆 #thevoicesenior

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op


The Voice Senior

Het ligt natuurlijk voor de hand dat het een-tweetje met The Voice Senior ook heeft bijgedragen aan de hoge kijkcijfers van Jinek. De talkshow had namelijk de eer om de winnaar van The Voice Senior 2020 bekend te maken. Hierdoor wist Jinek zelfs nog iets meer kijkers te trekken dan de finale van de talentenjacht die aan haar programma voorafging.

Virusuitbraak

Maar de persconferentie waarin de nieuwe coronamaatregelen werden aangekondigd had het grootste bereik: niet minder dan 2.587.000 kijkers schakelden in om te laatste ontwikkelingen rondom de virusuitbraak te volgen. Hierdoor deed ook De Vooravond goede zaken: de opvolger van DWDD liftte handig mee op de persconferentie en scoorde zo 1.572.000 kijkers.

Article continues after the ad

De aflevering van Jinek is terug te kijken via RTL XL!