Actrice Victoria Koblenko en haar man Evgeniy Levchenko sloten het seizoen The Story Of My Life af. Vic had het via social media al laten weten: het werd een emotionele aangelegenheid.

Article continues after the ad

Ontoerekeningsvatbaar

Voor de uitzending goed en wel op de buis was had Victoria via Instagram stiekem het eindresultaat al verklapt. “Dank lieve Linda voor het meehuilen en de ‘zachte landing’ in je vragen. Mijn emoties maakten me volledig ontoerekeningsvatbaar en volgens mij kwam er geen zinnig woord uit me, maar ik had deze ervaring nooit willen missen”, schreef de actrice op Instagram. 

Het begint goed: Lev en Victoria zijn ontroerd als ze elkaar als zestiger zien. En dat niet alleen, ze vinden elkaar nog te pruimen ook. “Je bent echt supermooi”, aldus Levchenko. 

Vic en Lev zouden óók nog steeds seks met elkaar kunnen hebben, ook fijn. Dat is namelijk nogal een ding in hun relatie, blijkt tijdens de uitzending. Ook monogamie is voor het koppel een beladen, maar bespreekbaar onderwerp. 

Het emotionele hoogtepunt volgt als het koppel elkaar als 90-jarige besjes op ontroerende wijze bedankt voor het leven. Zelfs Linda de Mol krijgt daarvan een brok in haar keel.

Of er ooit een nieuwe reeks The Story Of My Life te zien zal zijn is nog niet bekend. De overige koppels die dit seizoen de metamorfose hebben ondergaan waren André Hazes jr. en zijn vriendin Monique, Carlo met zijn partner Herald en Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate.

Bekijk de hele aflevering met Victoria en Levchenko via RTL XL.