Een week voor de samensmelting lopen in Expeditie Robinson de spanningen tussen de kandidaten steeds hoger op. Uitgerekend op Duivelseiland zijn de kandidaten wel lief voor elkaar!

Emotioneel

De tranen vloeiden gisteravond rijkelijk in Expeditie Robinson. Als eerste werd er getreurd op Kamp Noord om het zelfgekozen vertrek van Frank. Niet al zijn kampgenoten waren even emotioneel (laat staan verrast), maar Eva hield het niet droog bij het afscheid. Uiteraard was Frank niet de enige die gisteravond zijn biezen kon pakken, maar dat zullen we hier verder niet spoilen!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim schrikt echt hoe ze Rijk aantreft op Duivelseiland... #expeditierobinson #heftig #preview #zondag #rtl4 @kimkotter @rijkhofman

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

 

‘Heftig’

Ook op Duivelseiland lieten de kandidaten hun tranen de vrije loop. De vorige week weggestemde Kim werd daar herenigd met Rijk. En het weerzien met haar zichtbaar verzwakte expeditiegenoot liet haar zeker niet onberoerd. “Ik vind het echt heel heftig”, zei Kim terwijl ze een arm om zich heen sloeg. Rijk kon het vriendelijke gebaar wel waarderen. “Ik ben echt blij dat je er bent, want in je eentje hier zitten is echt fucked up.”

Terugkeer

Expeditie Robinson was met 1.622.000 kijkers goed voor een derde plek in de lijst van best bekeken programma’s. Het survivalprogramma moest alleen het Journaal en de wedstrijd van Oranje tegen Wit-Rusland voorlaten. Ook de terugkeer van Zondag met Lubach gooide hogen. Met 1.332.000 kijkers eindigde het satirische programma op de vierde plek in de ranglijst. Welkom terug, Arjen!