Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Gisteravond zagen bijna 3,5 miljoen mensen hoe Elise met een gebroken hart de boerderij van Bastiaan verliet. Terwijl Milou en Bastiaan de liefde bezegelden met een hartstochtelijke tongzoen in de keuken, fietste Elise terug de eenzaamheid in. Maar de Zeeuwse schone laat het hoofd gelukkig niet hangen. Dat vertelt Elise in een openhartig interview op de website van Boer Zoekt Vrouw!

‘Dit zou hem wel eens kunnen zijn’

Elise heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij een leven op de boerderij van Bastiaan wel zag zitten. Het afscheid van BzV viel haar dan ook zichtbaar zwaar: “De uitkomst is niet wat je hebt gehoopt. Zeker in het begin had ik best wel sterk het gevoel dat dit hem wel eens zou kunnen zijn.” Ondanks dat Bastiaan en Milou niet eens de moeite namen om Elise uit te zwaaien, gunt zij het kersverse koppel het allerbeste. “Als zijn hart zegt dat hij voor Milou moet kiezen, dan moet hij dat gewoon doen.
 

Article continues after the ad


‘Dikke knuffel’

Gelukkig stond Elise er na haar exit ook weer niet helemaal alleen voor: “Mijn broer woont twee kilometer bij Bastiaan vandaan, dus daar ben ik eerst gestopt. Daar heb ik een dikke knuffel van mijn broer en schoonzus en mijn moeder gekregen.” Elise ziet de toekomst dan ook zonnig tegemoet: “Er is vast wel iemand die bij me past en die wel voor mij gaat kiezen.” Leuk weetje: daar blijkt nu al geen woord van gelogen!

De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw is terug te zien via NPO Start.