In de nieuwste aflevering van Temptation Island, die gisteravond werd uitgezonden, zien we hoe de eerste persoon zich toegeeft aan de verleiding. Het moment waar iedereen stiekem op wachtte, is eindelijk aangebroken. Er gaat iemand vreemd!

Naakt knuffelen

Kijkers hadden de hoop zowat opgegeven dat er nog wat spannends ging gebeuren en noemde dit het saaiste seizoen ooitMaar deelneemster Angela verklapte op Youtube dat er wel degelijk mensen vreemdgaan. En ja hoor! deze aflevering zien we hoe Arda (die eerder al met verleidster Eline in bed lag) weer het bed in duikt met Eline. En dit keer doen ze meer dan slapen... De vriend van Elke schept diezelfde ochtend nog op over het feit dat hij in bed heeft gelegen met een verleidster en zijn handen heeft thuisgehouden (Knap hè!). Nou, daar kwam die avond verandering in. "Guess my relationship is over", zucht Arda na het "naakt knuffelen" met Eline. 

Weer gaat de gong... 3x🔥🔥🔥. Op het einde van de video wordt het treffend omschreven... 💔 ##temptationisland #gong #vreemdgaan #videoland #rtl5

Temptation Island shared a video on Instagram: "Weer gaat de gong... 3x🔥🔥🔥. Op het einde van de video wordt het treffend omschreven... 💔..." * See 350 photos and videos on their profile.

3x de gong!

Gebroken regels lijkt wel het onderwerp van deze aflevering. Ook nieuwkomer Zach belandt in bed met een van de vrijgezellen. Nadat Gianni en Melissa naar huis werden gestuurd, kwamen Zach en Simone op het eiland om ze te vervangen. Het nieuwe koppel is er dus pas 2 dagen als Zach de fout in gaat. Op het eiland van de vrouwen betekent dit dat de beruchte gong weer gaat luiden. Maar liefst drie keer wordt er keihard op de gong geslagen! 1 keer voor elke regel die de jongens hebben gebroken. Dat belooft nog wat voor de volgende aflevering waar de meiden bij het kampvuur gaan zien wat hun partners allemaal hebben uitgehaald...

Article continues after the ad

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Of op Videoland waar je ook 1 aflevering vooruit kan kijken.