Temptation Island

De gong is afgegaan in Temptation Island! Dat betekent dat er iets goed is misgegaan op het andere eiland... Kortom: Stress! Niemand weet voor wie hij is, maar de jongens hebben zo hun vermoedens.

De gevreesde gong

Kijkers zaten er al een tijd op te wachten, laat die gong nou eens afgaan! Want tot nu toe is het maar een saaie bedoening op de eilanden. De jongens op het eiland reageren nog rustig op het onheilspellende geluid. "We kunnen er toch niets aan veranderen, beter dat de gong nu af is gegaan", zegt Karim geruststellend.


Veel tranen

Arda heeft meer moeite met de gong. Hij heeft wel zijn vermoedens over wie het gaat en barst in tranen uit. Ook bij de vrouwen loopt het even niet zo lekker. Ze worden gewaarschuwd voor het tweede kampvuur. "Ik heb even geen emoties", weet Elke tussen haar tranen uit te brengen. "Ik was echt in paniek omdat ik heel veel dingen in mijn hoofd had. En dan staat er ook nog eens kampvuur op het menu." 

Article continues after the ad


Meteen het hele seizoen online?

Temptation-kijkers hebben behoefte aan meer vermaak nu iedereen veel thuiszit, en ze vragen Videoland of het hele seizoen niet in één keer online kan komen. Met Mocro Maffia lukte het ook, dus waarom met Temptation Island niet?

Temptation Island is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Of op Videoland, waar je ook één aflevering vooruit kijkt.