In de laatste aflevering van The Undateables keken we hoe het verder is gegaan in de zoektocht naar de liefde van de bijzondere vrijgezellen. Heeft ze dit iets opgeleverd?

Article continues after the ad

Het regelen van een date is niet gemakkelijk. En al helemaal niet als je dwerggroei, autisme of downsyndroom hebt. In The Undateables volgden we bijzondere vrijgezellen met een beperking op liefdesavontuur. Hoe is het nu met ze nadat de show is afgelopen?

Connie

Bij de meeste kandidaten kwam er na een eerste, tweede of derde date toch helaas geen relatie uit. Maar de vrijgezellen lieten zich niet uit het veld slaan. De 33-jarige slechtziende Connie vond na haar eerste mislukte date de liefde van haar leven in de 29-jarige Max.

Feyenoord

Er werd aan de kandidaten gevraagd wat ze nou écht romantisch vinden. Romantisch dineren bij kaarslicht, zeiden opvallend veel kandidaten (behalve de 25-jarige Robin met klassiek autisme, want 'dat is zo cliché'). De 25-jarige Hagenees Angelo (met het zeldzame Moebius syndroom) stal de show:  

Margot & Joris

De favorieten Margot en Joris vonden elkaar vanaf het begin af al heel erg leuk. Beiden hebben ze het Syndroom van Down, maar dat maakte niets: de liefde spat er nog steeds vanaf! Ze sloten de aflevering af met een romantische date in de jacuzzi.

Gemist?

De vrijgezellen hebben veel geleerd van het liefdesavontuur. Nienke zei over haar date: "Hij zag mij in plaats van mijn beperking". En eigenlijk heeft iedereen wel een beperking. Benieuwd hoe het is afgelopen met de andere vrijgezellen? Bekijk hier de laatste aflevering van The Undateables terug! Op naar het volgende seizoen.