Gisteravond zijn The Knockouts begonnen van The Voice of Holland. De meeste kandidaten konden na afloop hun tassen pakken, maar de lat lag dan ook hoog.

Article continues after the ad

Social media

Niet minder dan veertien kandidaten uit de teams van Ali B en Guus Meeuwis streden gisteravond voor een plek in de live-shows van The Voice of Holland 2016. Slechts een paar van hen haalden de volgende ronde. Een van hen was Dwight Dissels. Afgaande op de reacties op social media wordt Dwight door veel mensen gezien als de gedoodverfde winnaar van The Voice 2016. Ook zijn cover van John Legends ‘All Of Me’ maakte indruk op de kijkers én de jury.

Favorietenrol

Zijn gevoelige optreden was in ieder geval voor een plek in de volgende ronde. In de liveshows zal blijken of Dissels zijn favorietenrol kan waarmaken. De concurrentie is in ieder geval stevig, want de artiesten haalden gisteravond alles uit de kast om door te gaan naar de liveshows. Tot de gelukkigen die The Knock-outs overleefden behoren – naast Dwight Dissels –  onder meer Leon Sherman, Katell Chevalier en Vinchenzo Tahapary.