Groepsfoto Wie is de Mol WIDM 2020

Gisteravond werd de zesde aflevering van het jubileumseizoen Wie is de Mol? (WIDM) uitgezonden. Het werd zowel voor de deelnemers als voor de kijkers een uurtje lang nagel bijten! Er stond namelijk een dubbele executie op stapel…

Een WIDM-speurtocht op Elba

De grote vraag was of de Wie is de Mol?-deelnemers de dubbele executie van gisteravond met zijn vieren óf zijn zessen zouden ondergaan. Het antwoord werd bepaald door de opdracht op Elba, die vorige week al in gang werd gezet. Ron Boszhard, Peggy Vrijens, Jeroen Kijk in de Vegte en Patrick Martens werden op speurtocht gestuurd, op zoek naar (de altijd extreem verdachte…) Nikkie de Jager en Tygo Gernand. Die laatste twee probeerden op hun beurt op tijd weg te komen, voordat ze gevonden zouden worden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgen maken de vier kandidaten de overtocht naar Elba... De klok tikt door... ⏰ #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Deze deelnemers moesten naar huis

Let op: spoilers voor de zesde aflevering van Wie is de Mol? Uiteindelijk wisten Nikkie en Tygo nét op tijd te ontkomen! Dat betekende dat de dubbele executie plaats zou vinden met alleen Ron, Peggy, Jeroen en Patrick. Met andere woorden: twee van die vier moesten afvallen. De twee deelnemers die de test het slechtst hadden gemaakt en dus niet de Mol bleken te zijn, waren Patrick én Ron! Tot grote sch(r)ik van veel kijkers... Al was het alleen maar omdat het theater dus echt de aartsvijand van Ron blijkt te zijn!

Article continues after the ad

Tot onze verrassing zullen Jeroen, Nikkie, Peggy en Tygo dus volgende week de finale spelen. Nog geen idee wie van hen de mol is? Check dan vooral ons toplijstje waarin we alle hints voor je bundelen!