Gisteravond zaten ruim twee miljoen mensen aan de buis gekluisterd voor The Voice of Holland. De negentienjarige Nienke blies iedereen omver met haar versie van Celine Dions ‘The Power of Love’.

Article continues after the ad

Stuiteren

Zangeres Nienke had niet veel tijd nodig om de coaches te overtuigen van haar talent. De kandidate uit Limburg zong ‘The Power of Love’ van Celine Dion. Al na een paar noten van deze power ballad begonnen Sanne en Ali B enthousiast op hun stoel te stuiteren. ‘Ik krijg kippenvel!’, riep Sanne. Waylon en Anouk keken de kat eerst nog uit de boom, maar ook zij konden uiteindelijk niet om de stem heen van de negentienjarige zangeres.

Anouk

Met vier omgedraaide stoelen had Nienke het voor het uitkiezen. Uiteindelijk koos de zangeres uit Horst voor Anouk. Ook de kijkers waren onder de indruk. Doordat 88% van de Thuiscoaches draaide voor Nienke, heeft zij ook nog eens de Single van de Week! The Voice of Holland was met 2.049.000 kijkers goed voor een eerste plaats in de Top 25 van best bekeken televisieprogramma’s.

Bekijk de volledige aflevering van The Voice of Holland terug via RTL XL.