Ruben Nicolai en Kürt Rogiers in Lego Masters van RTL 4

Gisteravond was het alweer tijd voor de vierde aflevering van LEGO Masters. Kandidaten Evelien en Natasja onthulden al eerder dat de opnames loodzwaar waren. En daar bleek geen woord van gelogen! Deze keer moesten de duo’s een droomappartement van maar liefst drie verbouwingen bouwen. En sommige deelnemers werd de spanning onder de studiolampen dan ook even te veel…
 


Banaan

Het bouwen van de architectonische hoogstandjes kostte de kandidaten bloed, zweet en tranen. Zoals je in bovenstaand fragment kunt zien, is zelfs het B-woord gevallen. En dan hebben we het niet over ‘bitch’, maar over ‘banaan’. Het resultaat mag er echter zeker zijn!
 


Winnaar

Met 1.496.000 kijkers was LEGO Masters opnieuw de grote winnaar van de zaterdagavond. De zaterdagavondshow van Ruben Nicolai moest alleen het Journaal van 20.00 uur voor zich laten in de ranglijst van best bekeken programma’s. We kunnen het spelprogramma dus inmiddels gerust een hit noemen. De fans zijn vooral enthousiast over de positieve sfeer van het programma en het verfrissende gebrek aan melige BN’ers. Met LEGO kun je dus echt alles maken, zelfs een succesvolle zaterdagavondshow!

Article continues after the ad

De complete aflevering van LEGO Masters is terug te zien via RTL XL!