Dokter Deen blijft scoren onder de kijkers. De uitzending van gisteravond werd door bijna anderhalf miljoen mensen bekeken!

Article continues after the ad

Ranglijst

Omroep Max heeft met Dokter Deen een hit in handen. Niet minder dan 1.340.000 mensen schakelden in voor een afspraak met de plattelandsdokter. De dramaserie met Monique van de Ven moest alleen het NOS Journaal voor zich laten. Dat stond met 1.488.000 kijkers bovenaan de ranglijst van best bekeken programma’s van de donderdagavond. Het laat in ieder geval zien dat de mensen nog lang niet uitgekeken zijn op de dramaserie van de ouderenomroep!

Jonkies

Omroep Max gooide ook hoge ogen met Van Onschatbare Waarde, met 1.065.000 kijkers goed voor een derde plek in de Top 25. De jonkies hadden het een stuk moeilijker. RTL 4 wist als enige commerciële omroep een plek in de de Top 10 te scoren. Dat was te danken aan RTL Boulevard, goed voor 824.000 mensen. De finale van Tempation Island stelde ernstig teleur. Die wist slechts een kleine 400.000 kijkers aan zich te binden. Daarmee viel het spraakmakende reality-programma buiten de kijkcijfer Top 25.

De complete aflevering van Dokter Deen is terug te zien via NPO.nl.