Hollands Got Talent 2020 finale op RTL 4
Source
Beeld: RTL - William Rutten

Gisteravond was het dan zover: de finale van Holland’s Got Talent 2020. Ging Amber met haar honden, zanger Romain of toch het dansduo Tommy en Rowan er met de hoofdprijs vandoor?

Terwijl de finalisten met samengeknepen billen op het podium stonden, gaf presentator Humberto Tan uiteindelijk het verlossende woord: de dansers Tommy Heeffer (17) en Rowan van den Boomen (16) mochten zich de winnaars van Holland’s Got Talent 2020 noemen. Volgens de kijkers verdienden zij de felbegeerde hoofdprijs van 50.000 euro het meest!


Tommy en Rowan

We hebben er zo ongelooflijk hard voor gewerkt. Toen we de finale wonnen, was het bijna onwerkelijk dat het gewoon echt was gelukt”, reageerden Tommy en Rowan kort na de overwinning in de talentenjacht. “We vinden het misschien wel het allermooiste dat we door middel van Holland’s Got Talent zoveel mensen hebben kunnen bereiken en raken, dat is voor ons nog steeds het allerbelangrijkste”, aldus de kersverse winnaars.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE FINAL!!! Tomorrow 8PM RTL 4 😈 @hollandsgottalent #hollandsgottalent #final #tommyrowan

Een bericht gedeeld door Tommy & Rowan (@tommyrowan_999) op


Dansvideo’s

En Tommy en Rowan hebben al een mooie bestemming voor het prijzengeld. “We hebben een kwart van het prijzengeld opzij gezet voor onze studies en om onze shows te verbeteren” vertelt het dansduo in een interview met het AD. Daarnaast beloven de winnaars van Holland’s Got Talent 2020 de komende periode meer dansvideo’s op YouTube en Instagram te plaatsen.

Benieuwd hoe het is afgelopen met de talenten uit de vorige seizoenen? Lees dan ook hoe het nu gaat met de vorige winnaars van Holland’s Got Talent!