Met een overweldigende meerderheid van 48% van de stemmen gaat de de Loden Leeuw voor de meest irritante reclame van 2016 naar…

More content below the advertising

Tele2: De Ouderen Van Tegenwoordig

Zelden won een commercial met zo'n grote meerderheid. Radar legde afgelopen maandag in de uitzending de reclame van Tele2 nog een keer voor aan de echte ‘de ouderen van tegenwoordig’. En die begrepen er helemaal niets van. 

Marketing manager Cilesta van Doorn van Tele2 nam de prijs van harte in ontvangst. “Gelukkig zijn er mensen die er heel erg van houden,” reageerde ze enthousiast. Sterker nog, ze zijn alweer een nieuwe commercial aan het opnemen met dezelfde slogan: ‘Niet omdat het moet, maar omdat het kan.’ Bekijk het fragment hier terug.

Jan Smit: meest irritante BN’er

De Loden Leeuw voor meest irritante BN'er in een reclame gaat dit jaar naar Jan Smit voor zijn rol in de commercial van Pearle. Smit vindt het helemaal niet erg dat hij is verkozen tot meest irritante bekende Nederlander in een reclame. “Als je meedoet, wil je winnen”, reageerde hij maandag in Radar op zijn winst. Hij nam de bijbehorende Loden Leeuw vol trots in ontvangst.

Jan liet met 33 procent van de stemmen onder anderen Ruben Nicolai en René Froger achter zich. “Ik vind het eigenlijk een hele eer”, reageerde Jan. De Volendammer gaf toe dat zijn reclame voor Pearl de hele dag op radio en tv te horen is, wat soms wat veel is. “Maar het werkt wel.”

“Ik kan er niet wakker van liggen”, zei Jan. “Ik heb al zoveel goud, platina en dubbel platina, maar deze had ik nog niet. Ik ben in 2009 uitgeroepen tot slechtst geklede bekende Nederlander, en nu dit.”

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!