Gisteravond gingen de liveshows van The Voice of Holland van start. En daarbij viel vooral het optreden van Dennis van Aarssen goed in de smaak!

Bublé

De strijd om de titel The Voice of Holland is gisteravond een nieuwe fase ingegaan. In de liveshows moesten de zangers hun coaches overtuigen van hun talent. Dennis van Aarssen slaagde zeker in die missie. De 24-jarige accountmanager, die volgens veel mensen op social media een opvallende gelijkenis vertoont met Harry Potter, maakte indruk met zijn vertolking van het nummer ‘Lost’ van Michael Bublé. Dennis haalde 16,77 punten, meer dan genoeg om zich te verzekeren van een plek in de volgende ronde!

Article continues after the ad

 

Ziggo Dome

Maar er waren meer kandidaten die deze taaie eerste liveshow met vlag en wimpel doorstonden. Zo sleepte Navarone niet alleen 17,14 punten binnen, de Nijmeegse rockband werd ook nog eens uitgenodigd om op te treden in het voorprogramma van Anouk. De altijd uitgesproken zangeres speelt op 30 april en 3 mei in de Ziggo Dome. De voorverkoop voor deze shows is al begonnen!

De complete aflevering van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL.