Heel Holland Bakt Kids

De herfstvakantie staat voor vele kinderen voor de deur (of is bijna afgelopen) en dat moment kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Vandaar dat de deelnemers zich in de derde aflevering van Heel Holland Bakt Kids moesten wagen aan een 'Vakantie'-thema. Inclusief tropische uitdaging! 

Article continues after the ad

En wat past er nu beter bij vakantie dan ijs? De overgebleven bakkers kregen de uitdaging om drie gelijke ijshoorntjes te maken.

Duidelijke taal

Hoewel het er even op leek dat iedereen door deze opdracht gleed, kregen Annika en haar vader Jelle toch wat problemen. De jonge bakker was echter niet op haar mondje gevallen. "Deze keer geen podium vrees ik", sprak vader Jelle zijn vermoedens uit. "We weten allemaal door wie dat komt", reageerde Annika scherp. Nou, aan pit geen gebrek! 

Grote zonnebril

De tweede opdracht stond in het teken van een heuse vakantietaart. Als dat voor de kids die nu wel hulp kregen van hun ouders al niet moeilijk genoeg is, bedacht André van Duin nog eens een tropische uitdaging. "Mees, we gaan hartstikke goed en heel snel, dus daarom hebben een handicap ingebouwd. Je krijgt een zonnebril van mij en die moet je vijf minuten op houden." Voor de beelden was het hilarisch, maar de vraag is of de kinderen er ook zo blij van werden. "Ik word er duizelig van." 

Afvallers

Annika en vader Jelle pakten in hun hoofd al hun koffers, maar dat bleek achteraf nergens voor nodig. "Degene die helaas samen de tent moeten verlaten, zijn... Marem en Bernadette", bracht André het slechte nieuws! Met haar worteltaart wist ze de juryleden helaas het minst te overtuigen.

Heel Holland Bakt Kids is iedere zaterdagavond om 19.30 uur te zien bij MAX op NPO ZAPP. Gemist? Bekijk de aflevering hier terug.