Weet je nog die aflevering van Boer Zoekt Vrouw van vorige week, waarin Yvon haar boeren vertelde dat ze best wel wat meer mogen flirten? Dat advies volgde Olke dubbel en dwars op.

Article continues after the ad

Kus

We hoorden eerder al dat er gezoend ging worden in de nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Maar wie ging dat dan doen? Het antwoord kregen we gisteravond: Olke. Tijdens een wandeling deelde hij stiekem een kus met Sandra. Zien konden we het bijna niet, maar gelukkig is daar altijd nog de ondertiteling. 

Bubbelbad

Ook Alberdien kreeg de kans op een innig moment met Olke, maar ging er toch niet voor. In het bubbelbad kreeg ze het echter wel heet en vertelde ze de kijker dat ze zichzelf in de toekomst wel zag zitten in datzelfde bubbelbad. Alleen dan zonder Sandra én zonder bikini. Olke had dus alleen een duwtje in de rug nodig, want hij windt zijn vrouwen om zijn vinger. Hij liet in het bubbelbad zelfs zien dat hij kan opdrukken - "en dat wel twintig keer."

Keuzemoment

Het was wat onverwacht, maar ook bij Marc lijken er eindelijk vonken over te spatten. Zijn ritje met Annekim op een waterscooter bracht wel wat teweeg. Riks is "nog op zoek naar wat meer vlinders", maar lijkt voor Marit te kiezen en David geeft nog steeds wisselende signalen af. Mara kan de opmerking dat ze op zijn moeder lijkt in ieder geval in haar zak steken. En Herman? Die is in ieder geval verliefd wanneer hij kiest tussen Anne en Fleur. Wij kunnen niet wachten tot het keuzemoment daar is.