De Nederlandse zomer mag dan niet al te heet zijn, tussen de lakens gaat het er helemáál koud aan toe. Goedele Liekens legt in RTL Summer Night gisteravond uit waarom we minder seks hebben dan onze opa en oma.

Article continues after the ad

Vlaamse schone

Vaste seksuologe Goedele Liekens wijkt sinds de start van RTL Late Night niet van de zijde van presentator Humberto Tan. Maar ook voor vervanger Beau van Erven Dorens heeft de Vlaamse schone geen geheimen, ze doet uit de doeken hoe het toch kan dat we het stiekem met z’n allen te druk hebben voor seks. 

Oversekst

“We leven in de meest oversekste tijd ooit. Films, televisie, internet, ze verkopen shampoo met blote borsten en konten, we hebben Tinder en er werd nog nooit minder gesekst dan nu”, aldus Goedele. Beau van Erven Dorens probeerde zijn lichte ongemakkelijkheid te doorbreken door een aantal diepgravende vragen te stellen, zoals hoe vaak dan eigenlijk genoeg is.

Natte lip

Of het nou kwam door het verhaal van Goedele of door de korte spanningsboog van de kijkers, op social media was vooral het uiterlijk van de Belgische seksuologe het gesprek van de avond. Van iets op haar kin tot de natte lip van Goedele. Hoe dan ook, absoluut het terugkijken waard.