Gisteravond stond De Luizenmoeder in het teken van de traditionele kerstviering. En het was geen kerstwonder dat de comedyserie opnieuw het best bekeken programma van de zondagavond was!

Timing

Een kerstspecial van De Luizenmoeder in maart. De timing kon beter, maar de aflevering was er gelukkig niet minder grappig om. In ‘Jezus in je Hart’ leefden het personeel, de kinderen en de ouders toe naar de traditionele kerstviering op basisschool De Klimop. Terwijl Hannah als organisatrice van het kerstdiner helemaal doordraait van alle allergieën en dieetwensen, probeert Juf Ank het traditionele kerstspel in goede banen te leiden!

Article continues after the ad

 

Stap terug

Met ruim 3.094.000 kijkers was De Luizenmoeder met gemak het best bekeken programma van gisteravond. Toch is het een flinke stap terug in vergelijking met twee weken geleden. Toen wist de comedyhit niet minder 4.176.000 mensen aan zich te binden. Ook de Postcodeloterij Miljoenenjacht gooide hoge ogen. De laatste aflevering bij RTL van deze populaire spelshow trok 1.793.000 kijkers. De volgende keer dat we Linda en haar koffertjes terugzien, is het bij Talpa!

De complete aflevering van De Luizenmoeder is terug te zien via NPO Start.