Dave had verkering met een Noorse schone. Hij had haar alleen nog nooit ontmoet. Daar kwam gisteravond verandering in, in All You Need Is Love!

Article continues after the ad

400 sms'jes

Dave had nooit zo veel vertrouwen in internetdaten. Daar kwam verandering in toen hij Maike online ontmoette. De virtuele vrijers wisselden volgens de moeder van Dave al snel 400 sms’jes per dag uit. Er was slechts één probleem: Daves grote liefde kwam uit Noorwegen en hij had haar nog nooit ontmoet. Maar Robert ten Brink zou Robert ten Brink niet zijn als hij daar niet de oplossing voor had!

Hulplijn

“Je hebt Maike nog niet gezien. Zullen we dat nu gaan doen of liever een andere keer?”, vroeg de All You Need-presentator plagerig aan de verliefde Dave. Hij had de ontmoeting zich blijkbaar iets anders voorgesteld dan in een studio, want hij probeerde de boot nog af te houden. “Mag ik een hulplijn inschakelen?”, vroeg Dave met een knipoog naar Roberts quizklassieker Weekend Miljonairs. De presentator had daar echter geen boodschap aan en riep Maike het podium op. Gelukkig bleek Dave het ook weer niet heel erg te vinden…

De volledige aflevering van All You Need Is Love is terug te kijken via RTL XL.