Guus Meeuwis, Jack Poels van Rowwen Heze en Andre Hazes bij Vrienden van Amstel LIVE 2020

Gelukkig kon de 23ste editie van Vrienden van Amstel Live (VvAL) gisteren toch doorgaan! Er werd namelijk uitgeweken naar een livestream. En daar maakten een groot aantal topartiesten dankbaar gebruik van. Tot groot genoegen van de kijkers bouwden ze ruim twee uur lang een feestje in Ahoy!

600.000 kaartjes verkocht voor VvAL

Het was me het avondje wel gisteren… Na die zenuwslopende WIDM-aflevering waren we wel toe aan wat ontspanning. En dat kregen we! Gisteravond werd het Rotterdamse Ahoy namelijk gevuld met twintig Nederlandse artiesten, onder wie Guus Meeuwis, Armin van Buuren, Thomas Acda, Paul de Munnik en Snelle. Er werden meer dan 600.000 kaartjes verkocht voor de livestream van Vrienden van Amstel Live (VvAL). En ondanks een paar kleine bloopers, zoals Willeke Alberti die haar tekst vergat en Nick Schilder die in de lach schoot tijdens een duet met Roel van Velzen, was de 23ste editie van het muziekevenement er toch wéér eentje om nooit te vergeten!

 

Article continues after the ad

 

Plezier bij artiesten én kijkers

Het plezier straalde er vanaf bij de artiesten op Vrienden van Amstel Live! En dat zorgde ook in veel Nederlandse huiskamers voor een heerlijke tv-avond. De kijkers vermaakten zich zelfs zo goed dat ze zich hardop afvroegen of ze niet wat geld konden doneren! Slim genoeg kozen de mensen achter VvAL voor een kroegsetting, die enorm hielp bij het bouwen van een feestje én ervoor zorgde dat de (op corona geteste) artiesten netjes op anderhalve meter van elkaar bleven. Ook leuk: de gezongen nummers werden vaak aangepast aan de coronacrisis.

Wil je vandaag ook nog wat leuks te luisteren hebben? Check dan vooral onze nieuwe podcast! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.