Gisteravond was het dan éindelijk zover: het was tijd voor het eerder aangekondigde optreden van Radio 538-mannen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in Goede Tijden Slechte Tijden. De twee maakten hun acteerdebuut, waarna we eigenlijk maar één ding kunnen concluderen: wat kunnen ze radiomaken he, die mannen?

Article continues after the ad

Iets met een ‘blote lus’

We zijn ervan overtuigd dat de twee absoluut níet hun roeping hebben gemist, maar lollig, dát was het dan weer wel. In de scène waarin de twee ‘schitteren’, zien we hoe ze in hotel De Rozenboom op het punt staan om te gaan genieten van een wellnessarrangement. Bij de balie melden ze zich aan, maar het zou het radioduo niet zijn als het gesprekje niet gepaard gaat met een aantal schunnige teksten. Richting elkaar én Nina Sanders (Marly van der Velden), die al gniffelend getuige is van hun optreden.

Rondleiding

Coen en Sander maakten het nieuws over hun 'acteerklus' al in april bekend, toen de opnames plaatsvonden. Een rolletje spelen in GTST stond op hun bucketlist die ze voor hun programma De Coen en Sander Show afwerken. Op de draaidag zonden de radiomannen hun dagelijkse radioshow eenmalig live uit vanuit soapdorp Meerdijk, in the one and only kroeg De Koning. Acteur Alkan Çöklü - Amir in de serie - gaf het duo een rondleiding op de set: