Daphne van Ditshuizen in The Voice of Holland

Gisteravond kregen de kandidaten van The Voice of Holland voor het laatst de kans om zich te bewijzen in de Blind Auditions. En de getalenteerde Daphne greep die kans met beide handen aan! 

Onzeker

In de laatste Blind Auditions van The Voice of Holland zat er weinig beweging in de stoelen van de coaches. Maar kwam snel verandering in toen Daphne van Ditshuizen op het podium kwam. De Drentse zangeres maakte achter de schermen nogal een onzekere indruk, maar dat bleek nergens voor nodig. Met haar oorstrelende versie van Ilse de Lange’s ‘Beautiful Distraction’ wist ze alle vier de coaches te overtuigen!
 

Battles

“Een heel bijzondere, interessante stem met een intiem timbre. Die wil ik veel vaker horen”, zei Waylon over de zangkunsten van Daphne. Ook Anouk was onder de indruk. “Ik kan niet wachten om met je te werken”, verklapte de Haagse zangeres. En iedereen weet dat deze coach niet altijd zo lief is voor de kandidaten. Daphne vond het moeilijk om een knoop door te hakken, maar koos – op aanraden van haar moeder – uiteindelijk voor Anouk. Vanaf volgende week krijgt dit powerduo de kans om zich te bewijzen in de Battles!

De complete aflevering van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL.

Article continues after the ad