Gisteravond zat half Nederland weer aan de buis gekluisterd voor The Voice of Holland. En daarbij waren het niet alleen de zangpartijen die de kijkers ontroerden!

‘Nachtmerrie’

In The Voice of Holland proberen onbekende zangtalenten iedere week hun droom waar te maken. Maar voor Esmée was haar deelname aan het programma wel heel bijzonder. De 23-jarige zangeres ontdekte vorig jaar namelijk dat ze is geboren met een genetische afwijking. Deze zal er uiteindelijk toe leiden dat zij haar gehoor verliest. Bij het horen van haar verhaal noemde een zichtbaar ontroerde Waylon haar geschiedenis ‘de nachtmerrie van iedere muzikant’.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"De nachtmerrie van elke muzikant" #TVOH #TVOH10 #TheVoice

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op

 

Topper

Met haar versie van ‘Walk Me Home’ van zangeres P!nk wist Esmée gelukkig alle juryleden van The Voice of Holland te overtuigen. Zij koos uiteindelijk voor coach Lil’ Kleine. De zangeres kijkt dan ook al uit naar de samenwerking met de rapper. “Lieve Lil’ Kleine, wat ben ik ontzettend trots om deel te mogen zijn van dit team”, schreef zij na de overwinning op Instagram. Het is trouwens niet de eerste keer dat Esmée ogen gooit bij een talentenjacht. Zij ging eerder aan de haal met de overwinning van Topper Gezocht!