Gisteravond zat een groot deel van Nederland weer aan de buis gekluisterd voor Holland’s Got Talent. En daarin maakte zangeres Chimène misschien wel de meeste indruk!

Vader

Zaterdagavond zag de jury van Holland’s Got Talent weer een stoet van uiteenlopende artiesten aan zich voorbij trekken, waaronder Chimène. Deze vijftienjarige zangeres uit Zeeland coverde het nummer ‘All I Want’ van Kodaline. Nu is dat al een hartverscheurend lied, maar het optreden kreeg nog een extra laag doordat de Zeeuwse zangeres het nummer opdroeg aan haar vroeg overleden vader. Maar ook zonder dit verdrietige verhaal wist Chimène te overtuigen. De jury was er dan ook snel uit: de Zeeuwse kreeg een welverdiend Golden Ticket!

Article continues after the ad

 

Winnaar

Met ruim anderhalf miljoen kijkers stond Holland’s Got Talent op de vierde plek van best bekeken programma’s van gisteravond. Andere programma’s die goede zaken deden waren Frans Bauer in China (1.281.000 kijkers) en Kassa (1.242.000 kijkers). Maar de grote winnaar van de zaterdagavond was opnieuw Wie Is De Mol?. Deze kijkcijferkraker werd door niet minder dan 2.816.000 mensen bekeken. Lees hier onze uitgebreide terugblik op de nieuwste aflevering van Wie Is De Mol?.

De complete aflevering van Holland’s Got Talent is terug te zien via RTL XL.