Jandino Asporaat is natuurlijk het type mens dat al aan het vreugdegillen slaat bij de aanblik van een correct gesmeerde boterham. Toch besloot Chantal Janzen de presentator eens iets te geven om écht enthousiast van te worden.

Article continues after the ad

Gisterenavond vond de finale van het dansprogramma Dance Dance Dance plaats en voor Chantal Janzen, die het programma samen met Asporaat presenteert, was dat blijkbaar een reden om eens lekker uit te pakken.

Bunny-bum

Dat bleek vooral goed nieuws voor haar medepresentator. Die mocht de beminnelijke blondine namelijk niet alleen bewonderen in een rood stoeipoezenpak (mét bunny-bum), maar kreeg van haar ook een lapdance!

Op de toepasselijke klanken van Don’t Cha van de Pussycat Dolls en Busta Rhymes bewijst Chantal maar weer eens dat zij ook best wel wat van dansen weet.

Ontknoping

De finale vond plaats tussen Stijn en Toprak enerzijds en dansduo Zoey en Marnix anderzijds. 1,5 miljoen mensen stemden af op RTL4 om de ontknoping van de danswedstrijd te zien.

Wil jij de uitzending ook kijken? Dat kan hier. Liever alleen zien wie er met de winst vandoor ging? Dat kan hier.

Nog meer afscheid

Chantal Janzen en Jandino Asporaat hebben elkaar gedurende het programma beter leren kennen. Hoeveel beter is echter nog maar de vraag, die ze in onderstaande video zelf proberen te beantwoorden.